941

Запобігання крадіжки ТМЦ комбінату

23 вересня біля складу сипучих матеріалів працівники бюро економічної безпеки зупинили з метою огляду працюючий автомобіль КрАЗ. При огляді моторного відділення машини вони виявили підготовлену водієм цього автомобіля 20-літрову пластикову каністру, у якій знаходилось 5 літрів дизельного палива. Проводиться подальша перевірка.

Підземні видобувні цехи

Весь звітний тиждень шахта №3/5 виконувала встановлені планові показники з видобутку марганцевої руди. Також минулого тижня більш-менш стабілізувалася ситуація з гірничих умов – водоприток у виробках став менше.

Шахта №9/10 працює в звичному режимі – минулого тижня видобуток сирої руди та прохідка гірничих виробок виконувались в запланованих об’ємах. Разом з основною роботою минулого понеділка гірники займались перегоном обладнання у 30-му північному та 12-му західному вибоях, після чого взялися за перекріплення виробки західного конвеєрного штрека. Також продовжується демонтаж обладнання у головному конвеєрному вибої.

"Чотирнадцять-п’ятнадцять" встановлені планові зобов’язання весь минулий тиждень виконувала, проте добові показники четверга з видобутку руди не виконані через два складних перегони обладнання у нічну зміну по 24-му південному вибою і один перегін вранці у 1-му північному. По гірничопрохідницьким роботам тієї ж доби план також недовиконаний через виконання ручних робіт.

Ремонти у Грушівському кар’єрі

Минулої середи 5-тисячний роторний комплекс зупинився через вихід з ладу підшипника верхнього привідного барабану привідної станції №1. Силами ремонтної бригади кар’єру даний вузол був демонтований та вивезений для подальшого ремонту до ремонтно-механічного цеху.

Також тяжка ситуація склалася з авторозкриву, який через надмірні дощі не виконувався. Проте з минулої п’ятниці ситуація почала вирівнюватися.

Минулого понеділка на плановий ремонт зупинилися два крокуючих екскаватори. На крокуючому екскаваторі №2 виконувались роботи з посилення кріплення сережки ковша, а на 395-ій машині – заміна тягових канатів. Продовжуються роботи на крокуючих екскаваторах №№ 69 та 138. На 69-ій машині спецбригада займалася зварювальними роботами на базі і металоконструкції поворотної платформи, а на крокуючому екскаваторі №138 виконувались роботи з ремонту схеми електропостачання.

Грушівська збагачувальна фабрика

Весь звітний тиждень Грушівська збагачувальна фабрика виконувала свої встановленні планові зобов’язання. Також разом з основною роботою фабрики виконувалась низка поточних ремонтів.

У денну зміну минулого понеділка на ГЗФ-1 виконувалась кайлівка миючих машин №№ 1 та 2, а у нічну зміну вівторка – ремонт стику конвеєра №30 з вулканізацією конвеєра №31, який розташований на ГЗФ-2.

В нічну зміну на середу також проводились ремонти по рештаку гуркіта №13 та заміна насоса №1203.