928

ЗУС Борис Іванович

ЗУС Борис Іванович

Минулого тижня Марганець знову здригнувся від страшної звістки – на війні з російськими окупантами героїчно загинув наш земляк, відданий воїн Збройних Сил України, працівник АТ "Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат" –

ЗУС Борис Іванович.

Мужній воїн... Він боровся за мир на українській землі, за спокій у рідній домівці, за безпеку всіх українців. Та 26 вересня під час виконання бойового завдання життя Бориса Зуса обірвалося під Бахмутом (Донецька обл.).

Свій трудовий шлях у Марганецькому ГЗК Борис Іванович розпочав ще у 1991 році. Тоді він влаштувався токарем у ремонтні майстерні автотранспортного цеху, проте через рік був змушений звільнитися у зв’язку з призовом на військову службу.

Демобілізувавшись, Борис Іванович продовжив працювати в автотранспортному цеху Марганецького ГЗК, проте у 1995 році він перевівся вальцівником у цех підготовки і правки кріпильних матеріалів, ким працював до 1996 року.

Далі Борис Зус працював закордоном. Повернувшись у 2002 році, він знову влаштувався вальцівником ЦВПКМ у Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат і працював ним 6 років.

У 2008 році Борис Іванович вирішив додатково отримати виробничу професію, а тому вступив до професійно-технічного ліцею, де його зарахували на навчання за спеціальністю "електрогазозварник", яка у майбутньому привела його до Грушівської збагачувальної фабрики.

Борис Іванович Зус у 2012 році влаштувався електрогазозварником на Грушівську збагачувальну фабрику. Та коли у 2014 році розпочалась війна на Донбасі, він, як справжній Патріот своєї Держави, вступив до лав Збройних Сил України і став на захист свободи і незалежності всіх українців.

Після 24 лютого Борис Іванович продовжив захищати Україну під час широкомасштабної війни, але, нажаль, 26 вересня, під час виконання бойового завдання, він отримав поранення не сумісне з життям...

Смерть Бориса Івановича Зуса – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни.

Справжній патріот, вірний син України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.
Ми схиляємо голови у глибокій скорботі та сумуємо разом з родиною Бориса.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати.