445

Ігор Анатолійович Боженов

Ігор Анатолійович Боженов

Сьогодні, 24 січня, своє 55-річчя відзначає прекрасна людина честі і совісті, справедливості і принциповості, доброзичливості і високого професіоналізму. Він 30 років пропрацював на нашому Марганецькому гірничо-збагачувальному комбінаті, заслужив глибоку повагу і вдячність за відповідальний підхід до обраної справи та відмінне виконання поставлених завдань. Мова йде про Ігоря Анатолійовича БОЖЕНОВА – начальника ремонтно-механічного цеху, який у разі потреби завжди простягне руку допомоги своїм колегам.

Без перебільшень можна сказати, що все гірниче обладнання, яке ремонтується в РМЦ, має належний стан, адже професіоналізм Ігоря Анатолійовича та людей його цеху знаходиться на вищому рівні.

Тепер трохи про "винуватця" торжества.

Ігор Анатолійович Боженов в 1994 році отримав диплом інженера-механіка за спеціальністю "Двигуни літальних апаратів" в Дніпровському Державному університеті.

Проте життя пов’язав з іншими механізмами.

Він унікальна людина, яка віддана своїй справі, адже має лише одне місце роботи, яке занотовано в його трудовій книжці – ремонтно-механічний цех.

Одразу після закінчення навчання Ігор Анатолійович влаштувався машиністом козлового крану в ремонтно-механічний цех. Через три роки його призначили майстром механічної дільниці РМЦ, а вже за два роки він став начальником цієї дільниці. З 2008 року по 2009 рік в трудовій діяльності Ігоря Анатолійовича була невеличка перерва, після якої він повернувся в РМЦ вже начальником дільниці гірничо-шахтового обладнання.

В 2012 році Ігор Анатолійович став начальником ремонтно-механічного цеху, завдяки чому гірниче обладнання всього комбінату знаходиться в надійних руках.

Шановний Ігорю Анатолійовичу!

Прийміть найтепліші вітання з нагоди вашого Ювілею від імені всього колективу Марганецького гірничо-збагачувального комбінату, профспілкового комітету та Вашого рідного ремонтно-механічного цеху!

Бажаємо, щоб Ваша активність і молодість душі допомагали долати всі життєві випробування. Нехай здоров’я буде міцним як сталь, а доля дарує тільки приємні сюрпризи. Родинного Вам благополуччя і мирного неба над нашою Україною!