533

Березюк Денис Дмитрович

Березюк Денис Дмитрович

Цього тижня трагічна звістка прийшла до Марганецької міської територіальної громади – у госпіталі, від поранень не сумісних з життям, помер молодий хлопець Денис Дмитрович БЕРЕЗЮК.

Денис Дмитрович – це справжній приклад мужності та відваги. В свої 23 роки він зробив досить великий внесок в майбутню Перемогу українського народу над росією і за це віддав найцінніше – життя.

Лише декілька років тому Денис закінчив Відокремлений структурний підрозділ
«Марганецький фаховий коледж НТУ «Дніпровська політехніка» та отримав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю "Підземна розробка корисних копалин". В 2019 році влаштувався на Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат підземним машиністом конвеєра на шахту №14/15.

У 2020 році Денис Дмитрович вступив до лав Збройних сил України для проходження строкової військової служби, а через рік його було звільнено в запас.

24 лютого 2022 року командира 3-го відділення взводу інженерної розвідки інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення, молодшого сержанта Дениса Дмитровича Березюка мобілізовано до лав ЗСУ, проте вже для захисту України від ворожої навали "братської" країни...

В січні цього року, під час важкого бою поблизу населеного пункту Новоселівське (Сватівський р-н, Луганська обл.) Денис отримав серйозне поранення і його було доставлено в лікарню, проте 22 січня його тіло не витримало...

Адміністрація та профспілковий комітет Марганецького гірничо-збагачувального комбінату висловлюють щирі співчуття родині та близьким людям Дениса Дмитровича. Важко знайти слова, які б змогли зменшити душевну біль від втрати рідної людини…
Поділяємо горе родини загиблого військового та разом з ними схиляємо голови у великій скорботі. Нехай світлі спогади про Дениса назавжди залишаться у серцях земляків.

Ми повинні завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України.

Вічна і світла пам’ять Захиснику України!