568

.

.

"Місто у вогні, але українські воїни мужньо тримають оборону" – саме такими словами можна зараз охарактеризувати справжнє пекло, яке коїться у Бахмуті – окупанти нещадно б'ють по місту зі всіх озброєнь... Воїни Збройних сил України мужньо тримають оборону Бахмута, але марганчанин Сергій Леонідович Галко, під час оборони міста, отримав поранення не сумісне з життям. Сталося це 8 травня 2023 року...

У Сергія Леонідовича створилася сім’я, яка багато років трудової діяльності присвятила містоутворюючому підприємству Марганця – Марганецькому гірничо-збагачувальному комбінату: його дружина – маляриня в ремонтно-будівельному цеху, а сам Сергій Леонідович, до повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну, працював слюсарем черговим та за ремонту устаткування 6-го розряду в Грушівському кар’єрі.

Трудова діяльність Сергія Леонідовича розпочалась ще у 1997 році, коли він влаштувався слюсарем з ремонту автомобілей до ВАТ "Пасавтотранс", де він проходив виробничу практику, передбачену навчанням в Марганецькому гірничому коледжі. В 98-му році Сергій працював механіком на тому ж підприємстві, поки його не було призвано на строкову військову службу.

Після демобілізації, у 2000 році, розпочалася трудова діяльність Сергія Леонідовича у Марганецькому гірничо-збагачувальному комбінаті. Тоді він влаштувався в автомобільний цех слюсарем з ремонту устаткування, згодом – ремонтником гумових виробів, ким і працював до переведення в Грушівський кар’єр.

З 2011 року Сергій Леонідович присвятив себе ремонту великогабаритної техніки Грушівського кар’єру, адже він став слюсарем черговим та з ремонту устаткування. Спочатку, як і у всіх початківців, він працював за 4-розрядом, потім за 5-м... А вже з 2018 року за Сергієм було закріплено 6-й розряд.

Трагічний початок цього тижня – російські солдати забрали життя Сергія Леонідовича Галка, лишивши дружину та трьох дітей без мужнього плеча... Наймолодшій дитині Сергія, донечці, ось-ось виповнилося три рочки...

Немає прощення російським загарбникам за горе, яке вони принесли,

ступаючи своїм терористичним чоботом нашою землею.

Приносимо щирі співчуття родині та близьким Сергія Леонідовича.

Низький уклін Герою, перед яким ми всі в неоплатному боргу.

Слава Україні! Слава Герою!

Світла і вічна пам’ять!