748

Допомога військовим України

Допомога військовим України

Минає 494-та доба повномасштабного воєнного вторгнення росії на територію України. Країна-агресорка нещадно обстрілює області нашої Держави, а також веде активні бойові дії. Проте українські військові дають гідну відсіч ворогу та з кожним днем наближають нашу Перемогу.

Сьогодні кожен мирний українець, бізнес, підприємства надають необхідну допомогу Збройним силам України або іншим структурним підрозділам, які знаходяться на захисті України та її мирного населення. Більшість суб’єктів господарювання чим можуть допомагають українській армії: хто коштами, хто товарами або продуктами, хто медикаментами, і всі ці дії криються за одним словом – благодійність.

Допомагати військовим – це вже традиційно добра та значуща справа. Адже хто, як не вони, військові, боронять наше більш-менш мирне життя, і саме такими діями ми можемо сказати нашим Захисникам "Дякую!".

Минулого та цього тижня Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат продовжив свою благодійну справу – до комбінату, як до містоутворюючого підприємства, звернулися по допомогу одразу два бойових підрозділи – 301-й зенітно-ракетний полк та бойовий підрозділ "ЄНОТИ 4.5.0". У хлопців, які зараз знаходяться на передовій та на 1-ій лінії фронту, виникла потреба в деякому обладнанні, і самостійно військові не могли вирішити важливі для них питання.

З метою безпеки ми не можемо розказати та показати що саме комбінат закупив та надав військовим, але головним залишається те, що бойові завдання будуть виконані, а ворога – знищено!

Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат продовжує працювати та допомагати нашим військовим, а тому саме це підприємство є надійним гірничим тилом нашої держави.

Працюємо, допомагаємо, перемагаємо!

Слава Україні!