786

Нова автівка

Нова автівка

На початку червня втілено у життя черговий інвестиційний проєкт Марганецького гірничо-збагачувального комбінату – придбаний новий спеціалізований вахтовий автобус ФПВ-А4424 на шасі Renalut Trucks, вартістю 5,25 мільйонів гривень.
Основною ціллю спеціалізованого вахтового автобуса є доставка працівників комбінату на віддалені, важкодоступні ділянки. Наприклад, промайданчик Грушівського кар’єру, ділянки ШГЗВП, підстанції ЦМП, аварійні ємкості та ін.

Тепер коротко розповімо про технічні характеристики новенького авто.
У пасажирському відсіку – 22 посадкові місця для персоналу, які являють собою комфортабельні крісла, оснащені пасками безпеки та натягувачами. Для екстрених ситуацій є запасний вихід, а над дверима салону встановлено світлодіодні лампи для кращого орієнтування на місцевості у темну пору доби.
Шасі Renalut Trucks оснащено дизельним двигуном потужністю 280 л/с (206 кВт) та об’ємом 7,7 літрів.

В кабіні водія 2 місця, включаючи водійське. Також для зручності поїздки в комплектації базового шасі виробником встановлено антивібраційне крісло, автосклопідйомники та електрорегулювання дзеркал.

Вбудована система уповільнення дозволяє рухатися з малою швидкістю. На спусках і підйомах регулюється рух фар, а при спуску в кар'єрі – передбачені гірничі гальма.

Тож Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат тепер з надійною технікою, яка своєчасно доставить працівників на віддалені робочі місця, щоб день за днем виконувати свої планові зобов’язання та наближати Перемогу України, підтримуючи її економічний фронт.