770

Доставка цінного вантажу

Доставка цінного вантажу

Вже майже місяць як Марганець зневоднений, і зараз забезпечення питною водою людей – завдання першочергове. Наразі питання з централізованого водопостачання міста ще не вирішено, а тому марганчани змушені вистоювати черги біля пунктів видачі технічної води, "обмундирувавшись" значною кількістю баклажок, відер та іншого спорядження.

Питна вода для марганчан продається в магазинах, а також містяни отримують її від волонтерів, гуманітарних штабів та ін. Про своїх працівників дбає і Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат, який щоденно видає по 6 літрів питної води працівникам, які відпрацювали зміну на виробництві.

Дізнавшись про потреби у питній бутильованій воді, на допомогу Марганецькому гірничо-збагачувальному комбінату прийшли друзі з Полтавського обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства "Полтаватеплоенерго" – найбільшого в Полтавській області за потужністю і кількістю споживачів послуг підприємство, що забезпечує повний цикл теплопостачання (нерозривність процесу виробництва, передачі та розподілу теплової енергії) м. Полтава та 4-ох районних центрів області.

Вода для гірників комбінату

Вода для гірників комбінату

Ідея забезпечити гірників Марганця питною бутильованою водою належить заступнику Генерального директора ПОКВПТГ "Полтаватеплоенерго" Наталії Миколаївні Макаруші, яка і наголосила своєму керівництву щодо надання допомоги Марганецькому ГЗК.

Генеральний директор ПОКВПТГ "Полтаватеплоенерго" Олександр Сергійович Олексенко та Голова профспілкового комітету ПОКВПТГ "Полтаватеплоенерго" Тетяна Іванівна Бібікова радо відгукнулись щодо допомоги Марганецькому гірничо-збагачувальному комбінату.

3 липня цінний вантаж з 1560 п’ятилітрових баклажок питної води, в супроводі начальника адміністративно-господарчого відділу ПОКВПТГ "Полтаватеплоенерго" Сергія Дребота та водія вантажівки Руслана Мельниченка, був доставлений у господарчий цех Марганецького ГЗК.

Згодом питна вода буде видана працівникам комбінату, а нашим друзям з Полтавщини ми говоримо велике "Дякую" за те, що вони не залишають гірників у великій біді.