116

Прийміть наші щирі вітання з професійним святом – Днем шахтаря України!
Мабуть, є певний символізм у тому, що після відзначення Дня Незалежності України ми маємо нагоду сказати слова вдячності людям, які своїм професійним покликанням, самовідданою і мужньою працею видобувають з надр марганцеву руду для розвитку та доброустрою нашої держави.
Шановні шахтарі!
Кому, як не вам знати справжню ціну нелегкої шахтарської праці. Кожна видобута та видана на-гора тонна «чорного золота» – це неймовірні людські зусилля та гордість за почесну професію шахтаря. Пройшовши нелегкими шахтарськими дорогами ви доклали багато зусиль у справу розвитку гірничодобувної промисловості, зробили значний внесок у розбудову української держави. Ваша невтомна, наполеглива праця, високі професійні та морально-ділові якості, активна державна позиція є взірцем служіння українському народові. Доля дала вам добру вдачу, творчість і талант, люблячу родину та щирих друзів.
Зараз для нашого підприємства тривають сумні часи, проте ми віримо в Перемогу України над суцільним злом, після якої наш Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат запрацює з новими силами!
Хай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає вас від життєвих негараздів і випробувань, даруючи серцю втіху, а душі – мир і спокій.