773

Цінний вантаж від Червоного хреста

Цінний вантаж від Червоного хреста

В нашому гірницькому місті продовжуються глобальні проблеми з водопостачанням, які виникли через агресію російських окупантів на Півдні лівого берега України. Останні два тижні Марганець отримує допомогу від Міжнародних гуманітарних фондів, а також від мешканців, підприємців, організацій, які знаходяться в Україні, адже вся наша Держава піклується про Марганець та весь Нікопольський район, які стали заручниками екоциду, внаслідок зміління Каховського водосховища.

Свою частку у водозабезпечення міста активно вносить і Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат. Ще минулого тижня містоутворююче підприємство почало завозити до спеціальних точок видачі технічну воду для всіх мешканців Марганця. Також питну бутильовану воду, на безоплатній основі, отримують і працівники комбінату, які відпрацювали зміну на виробництві.

Українська асоціація виробників феросплавів та іншої електрометалургійної продукції (УкрФА) переймається за благоустрій наших працівників, а тому наприкінці тижня УкрФА звернулась за гуманітарною допомогою до Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Міжнародний комітет Червоного Хреста активно долучився до вирішення проблеми з водою, яка склалася наразі.

16 червня організація ЧХ, через Владислава Ситюка, Волонтера з Києва, поставила 6 тонн питної води для працівників Марганецького гірничо-збагачувального комбінату. Незабаром працівники комбінату отримають ці 6 тонн чистої питної води і це трохи, але полегшить складне становище, яке склалося внаслідок підриву Каховської ГЕС, адже зараз, практично на вагу золота, знаходиться кожна краплина води.