863

З Ювілеєм, Палац культури гірників!

Палац культури гірників є справжній культурний кластер нашого міста, і разом з тим його будівля вважається історичною пам’яткою архітектури.

Сьогодні культурній перлині Марганця виповнилось 70 років, і за цей час для багатьох марганчан Палац став рідною домівкою, в яку так приємно повертатися, занурюючись у святкову, творчу атмосферу.

Крізь унікальну будівлю Палацу, яка є визитівкою Марганця, пройшли тисячі талановитих марганчан. Також за ці роки в Палаці культури було багато керівників, талановитих культпрацівників та артистів. Але незмінним залишається те, що всі вони вважають ПК гірників своєю другою домівкою – з хвилюючим серцем ступають на поріг та занурюються у світ мистецтва, розкриваючи серця та приховані таланти задля того, щоб подарувати плоди аматорського мистецтва публіці.

Палац культури гірників має в своєму розпорядженні багатий арсенал різноманітних масових форм роботи з різними групами населення. Чимало веселих, шумних яскравих конкурсів та свят проводиться для розвитку дитячої творчості. Завжди тепло та захоплююче проходять у Палаці святкові концерти, свята, спектаклі, музично-інструментальні заходи та різнобічні конкурси. Творчі керівники Палацу професійні педагоги, які працюють над ідеями гармонійного виховання молоді.

Також творча когорта Палацу працює для людей, які присвятили себе виробництву. З метою покращення роботи з культурно-масового обслуговування працівників АТ "Марганецький ГЗК" протягом всього часу Палац культури практикував рекламні акції, дні відкритих дверей, виїзди творчих бригад до цехів та підрозділів підприємства, роблячи незабутніми професійні свята трудових колективів та пам’ятні дати Марганецького гірничо-збагачувального комбінату. А чого тільки вартують такі конкурси серед трудового колективу містоутворюючого підприємства, як: "Дерзайте, ви – талановиті!", "Леді комбінат", "Містер комбінат". Вони дають можливість працівнику підприємства не тільки показати й розкрити свої таланти, а ще й отримати за це цінні подарунки!

Зараз Палац культури гірників поки зупинив свою діяльність, як і багато творчих установ України, через повномасштабне воєнне вторгнення рф на територію нашої країни. Також минулого року Палац на собі відчув присутність "русського міра", коли з тимчасово окупованого Енергодару росіяни поцілили по його стінах з РСЗВ "Град".

Але ми віримо, що невдовзі ми, марганчани, будемо святкувати здобуття Збройними силами України Перемоги під галасливий та яскравий концерт творчих колективів Палацу культури гірників.

А поки...

Шановні працівники Палацу культури гірників!

Прийміть найщиріші вітання з поважним ювілеєм. Нехай наш Палац культури ще сотні років збирає в своїх стінах якнайбільше прихильників та поціновувачів мистецтва. Нехай ваше натхнення не згасає, вміння примножуються, а успіх ніколи не залишає.

З Ювілеєм!