971

Тут, у нашому гірничому Марганці, знають, що таке марганцева руда, міцні робочі руки та втомлені очі.

І вся країна разом з нами впевнена, що кожна видана на-гора тонна руди – це неймовірні людські зусилля та важка праця.

Традиційно наприкінці серпня у Марганці відзначається ще одне професійне свято – День шахтаря. Для нашого міста це свято несе в собі деяке сакральне значення, адже тут чимало славних імен шахтарів вписано в історію нашого гірницького міста.

Наразі для всіх нас наступили тяжкі часи. Наша країна розділилася на два фронти. Збройні Сили України боронять нас від наступів російського агресора, ми, трудовий народ, – всіма способами намагаємось підтримувати економіку Держави на гідному рівні, забезпечуючи майбутнє для всіх українців.

Станом на сьогодні більше ніж половина шахтарського колективу Марганецького гірничо-збагачувального комбінату вступили до лав Збройних Сил України. Це суттєво вплинуло на діяльність підприємства. Проте пропрацювавши низку варіантів та пропозицій, ми з вами зуміли більш-менш стабілізувати ситуацію й працювати далі. Ми пишаємося нашими шахтарями – тими, хто сьогодні на­-гора видає марганцеву руду, тими, хто будував і розробляв родовище всі роки із самого початку розробок, і тими, хто знаходиться на фронті.

Шановні гірники!

Прийміть сердечні вітання з Днем шахтаря!

Бажаємо вам яскравого сонця та мирного неба над головою, безпечних спусків і підйомів, впевненості й стабільності, трудових подвигів та успіхів, благородної дружби. Щира вдячність вам за самовіддану працю, надійність та відповідальність.

О.М. Алєксєєнко, голова правління АТ "Марганецький ГЗК".

А.І. Буряк, голова профспілкового комітету АТ "Марганецький ГЗК".

А.І. Супрун, голова ради ветеранів АТ "Марганецький ГЗК".