780

Ільченко Ю.В.

Ільченко Ю.В.

Гірка звістка прийшла до Марганця цього тижня – 30 червня на Бахмутському напрямку, Донецької області, загинув Юрій Васильович Ільченко – марганчанин, люблячий батько та відданий робітник Марганецького гірничо-збагачувального комбінату...
Юрій Ільченко, хоч і не корінний марганчанин, але місто любив по справжньому, і коли в Україну прийшла біда він без роздумів пішов у військкомат задля того, щоб захистити рідних, знайомих та близьких людей від навали російської нечисті. Він довго "оббивав" поріг військкомату, і все таки його було мобілізовано до лав Збройних сил України 15 червня 2022 року.
Народився Юрій Васильович в українській сім’ї, у місті Актобе (Актюбінська область, республіка Казахстан). В той час батьки Юрія Васильовича були цілинниками, які переїхали з Харкова.
З дружиною та сином Юрій Васильович повернувся в Україну у 1990 році, у Марганець, і одразу влаштувався на Марганецький дослідно-експериментальний завод електрозварювальником, але через скрутне становище з житлом він був вимушений змінити місце роботи на Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат, точніше – житлово-комунальний відділ ремонтно-механічної служби, де Юрій працював електрогазозварювальником. Так було до 1995 року.
Потім, з 2013 по 2014 рік Юрій працював на Півночі, далі на ПАТ "Укренергомонтаж", і на Марганецькому рудоремонтонму заводі також за спеціальністю електрогазозварювальник, а з 2019 року він влаштувався підземним електрогазозварювальником 4-го розряду шахти №3/5 Марганецького гірничо-збагачувального комбінату.
Юрій Васильович Ільченко був життєрадісним 57-річним чоловіком, він мав багато планів та мрій, котрим не судилося здійснитись…
Адміністрація та профспілковий комітет Марганецького гірничо-збагачувального комбінату висловлюють щирі співчуття родині та близьким людям Юрія Васильовича. Важко знайти слова, які б змогли зменшити душевну біль від втрати рідної людини…
Поділяємо горе родини загиблого військового та разом з ними схиляємо голови у великій скорботі. Нехай світлі спогади про Юрія назавжди залишаться у серцях земляків.
Ми повинні завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України.
Вічна і світла пам’ять Захиснику України!